Contact

We creëren graag iets
moois, samen met u!

Contact

DZA ict-services ontwikkelt al 25 jaar huisstijlautomatisering, cursus registratie, CRM systemen, maatwerksoftware en internetsites voor het midden- en kleinbedrijf en vooral voor grote organisaties. U treft onze producten aan bij onder andere de overheid, nutsbedrijven, boekhoudkantoren, een groot aantal instellingen in de gezondheidszorg, makelaardij, stichtingen, verzekeringskantoren en ontwerpbureaus.

Praktische en doordachte toepassingen om uw productiviteit, de kwaliteit van uw werk en uw efficiency te verhogen. Gebruikersvriendelijkheid staat hierbij centraal. Niet voor niets werken duizenden gebruikers dagelijks met onze applicaties of bezoeken de door ons ontwikkelde websites.

E-mail

Telefoon

0174 290 659

Robert de Zwart

Robert de Zwart

senior developer & algemeen directeur

Robert de Zwart is begonnen als financieel specialist op het Bureau Bedrijfsinformatie en Administratie van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarna was hij werkzaam als analist en ontwikkelaar bij het Rijks Computer Centrum. Zijn kennis is veelvuldig ingezet bij organisaties binnen de (geestelijke) Gezondheidszorg. Gebruikersvriendelijkheid van ict toepassingen heeft zijn hoogste prioriteit.
In de jaren 90 heeft Robert DZA ict-services opgericht.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak?

vragen, informatie, afspraak?

E-mail

Telefoon

0174 290 659

8 + 3 =